Sakura šampus flétna a italské prosecco ANDREOLA DIRUPO, BRUT, DOCG
Dopřejte si krásu a vychutnejte si každý doušek díky unikátní sklence na dlouhé stopce. Ručně foukaná šampus miska Kabaret je vhodná na pravé šampaňské, sekt, prosecco a jiná perlivá vína, která díky tvaru sklenky dostanou šanci naplno rozvinout své aroma, chuť i vůni. Jedná se o ručně foukané sklo a každý kus je dokonalý originál.
Originální foukané sklo
Sklenice Sakura na perlivé víno vás na první pohled zaujmou svou sebevědomou, výrazně moderní tvarovou koncepcí, která však nepostrádá nic z tradičního tvaru skleniček na šampaňské. Jejich charakteristické siluety, s tak trochu strohými, ale přesto jemnými liniemi převládajícími nad oblými křivkami dodají jakkoli prostřenému stolu jedinečný nádech elegance a vytříbeného stylu. Vaše stolování pozdvihnou opět o úroveň výše. Sklenice na šumivé víno svým tvarem, výškou i průměrem dovolí rozvinutí charakteru a buketu vína, čímž vám zajistí dokonalý maximální požitek..
Šumivé prosecco ANDREOLA DIRUPO, BRUT, DOCG
Příběh začíná roku 1984, kdy Nazzareno Pola založil rodinný statek v srdci Valdobbiadene Prosecco Superiore. Dnes statek spravuje Stefano Pola. Se stejnou filozofií jako jeho otec, s vědomím, že nejlepší ochranou území je hluboké vědomí, že Prosecco Superiore není jen produkt, ale živá bytost. Od vinice po finální produkt, je nutné moudře spojovat staré metody a moderní technologie, vášeň s racionalitou. Vytvořili jedinečné víno, které se vyznačuje čistotou, krémovostí na patře a ovocnou vůní.
V jednoduchosti tkví krása i síla
Do originální sklenky patří lahodné víno s bublinkami. Uzávěr lahve sektu by se vám měl decentně uvolnit do dlaně. Sklenku nelijeme plnou, ideální je naplnit ji do třetiny či čtvrtiny. Teplota základních druhů sektů má být 9 stupňů, aby vynikla jejich chuť i vůně. Ročníkové druhy sektu mají být při podávání vychlazeny na teplotu 10 až 11 stupňů a to nejkvalitnější šampaňské dokonce na 12 až 13 stupňů. Vychutnejte si chuť a vůni pravého šampaňského ze šampus misky Kabaret.