Proč si dopřát Prosecco balení?

 

Vítejte v šampaňském ráji, kde se elegance setkává s lahodnými bublinkami. Prosecco - zvuk, který vyvolává radost a oslavu, a teď, s našimi exkluzivními dárkovými baleními, můžete tyto okamžiky slavnostní radosti přivést k životu ve stylu.

Není pochyb o tom, že Prosecco je synonymem pro neodolatelný šarm a radostné chvíle. A když se spojí s prvotřídními láhvemi od Bepin De Eto a dalšími vyhlášenými producenty, stává se z každého okamžiku nezapomenutelná událost. Představujeme vám naše špičkové Prosecco lahve:

Bepin De Eto FLAVÉ BRUT: Známý svým jemným a osvěžujícím profilem, FLAVÉ BRUT se řadí mezi ikony Prosecca. Jeho harmonické spojení květinových a ovocných tónů vás okouzlí již od prvního doušku.

Bepin De Eto VAISS EXTRA DRY: Pro ty, kteří milují vyváženou sladkost s jemným nádechem citrusových plodů, je VAISS EXTRA DRY volbou bezchybné elegance. Je to osvěžující a sofistikovaný Prosecco, který nezklame.

ANDREOLA DIRUPO, BRUT, DOCG: Symbol dokonalosti a tradiční italské řemeslné práce, ANDREOLA DIRUPO BRUT, DOCG, je šampaňské, které zná svou nezaměnitelnou kvalitu a charakter. Jeho jemné bublinky a bohatá chuť z něj činí skvostnou volbu pro každou příležitost.

PERLAGE CANAH, BRUT, DOCG, BIO: Pro milovníky biologických produktů je PERLAGE CANAH BRUT, DOCG, BIO, neodolatelnou volbou. Svojí svěžestí a delikátním ovocným aroma dodává každému okamžiku úžasnou atmosféru.

Ale to není vše! Každá z těchto lahviček Prosecca je doprovázena ručně foukanými sklenicemi, které zdobí naše kolekce Kabaret a Sakura. Sklenice Kabaret, ve tvaru šampaňských misek, jsou pro ty, kteří se rádi ponoří do luxusu a elegance, zatímco sklenice Sakura, ve tvaru šampaňských fléten, dodají vašim oslavám lehkost a nenucenou eleganci.

Naše dárková balení s Prosecco lahvičkami a sklenicemi z kolekce Kabaret a Sakura jsou dokonalým způsobem, jak udělat každou příležitost nezapomenutelnou. Ať už oslavujete životní milník, důležitý úspěch nebo jednoduše radostný okamžik s blízkými, naše produkty vám pomohou přenést tento okamžik do záře luxusu a štěstí.

Ponořte se do světa italského půvabu a radosti s našimi Prosecco baleními a nechte se unést magií šampaňského okamžiku!

 

Prodej dárkových balení prosecco od 18let.